VREAU SA-MI CANTE UN LAUTAR FREE DOWNLOAD

Am aflat recent ca Ionel Tudorache este liber de Revelion. Florea Cioaca — Ca pe lunca Am aflat de curand ca marele lautar Ionel Tudorache este disponibil in noaptea dintre ani. Nu a cantat tangouri sau alte cantece decat cele lautaresti, desi era invitat adesea la carciumile din Bucuresti. N-as putea sa va explic de ce.

Uploader: Vulrajas
Date Added: 15 January 2014
File Size: 57.20 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 43806
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Nu a cantat tangouri sau alte cantece decat cele lautaresti, desi era invitat adesea la carciumile din Bucuresti.

Si cand spun nimeni, ma refer la televiziuni sau ziare si reviste. Florea Cioaca — Schioapa 3.

Join the growing community now!

Florea Cioaca — Hora lui Florea Cioaca 2. Exist un spatiu gratuit destul de mic, dar suficient cat sa va aduc acesta compilatie. Siminica — De luatar ani nu dau pe-acasa Asculta si alte piese de muzica lautareasca.

Florea Cioaca — Sarba. Am aflat de curand ca marele lautar Ionel Tudorache este disponibil in noaptea dintre ani. Arhivele Televiziunii Romane raman inchise si pecetluiesc aceasta tacere. Guest post by Alex Serban http: Florea Cioaca — Sarba de la Craiova Taraf de Haidouks — Rustem si suite 3. Pentru a descarca si asculta aceasta compilatie click pe linkul urmator — Ccante aici. Sarba de la Naipu 2: Marele artist s-a stins in anul in urma unei boli de vrewu.

Related Downloads  TINULI SIR REX FREE DOWNLOAD

Laura Olteanu-Vreau sa-mi cante-un lautar Chords – Chordify

Florea Cioaca — Ca pe lunca Iata si cateva cantece din repertoriul sau: Download link 1 Florea Cioaca. Florea Cioaca — Du-te dor si te revarsa 6. De curand am descoperit o fanfara din zona Barlad. Am gasit cateva clipuri cu Taraf cantd Haidouks. Am pentru voi astazi sa-ml compilatie cu muzica lautareasca. Florea Cioaca — Pe deal pe Teleormanel Albumul include cantece ale unor mai cantareti de muzica lautareasca: Iubitorule de muzica lautareasca m-am gandit sa iti fac o surpriza.

Cred ca vreau sa-mi cante un lautar fi senzational un revelion cu Ionel Tudorache si cu muzica de petrecere. Daca va intereseaza sa il contactati va rog sa lasati un mesaj la acest articol.

Lautarii cum mai canta 2: Poate acum ii vede cineva interesat sa ii promoveze. Vrei un Revelion cu maestrul Ionel Tudorache? Am facut un experiement in a posta cele 12 melodii pe SoundCloud. Fanica Visan — Da-mi boierule nevasta. A murit inla 71 de alutar in saracie. Stiu ca nu am mai scris demult pe lautari.

Related Downloads  HELVETICA INSERAT CYR UPRIGHT FREE DOWNLOAD

Laura Olteanu – Vreau Sa – Mi Cante Un Lautar – Florin Sorohan Chords – Chordify

Lautarul Florea Cioaca canta muzica lautareasca veche sau muzica batraneasca, cum ii placea sa ii spuna. Cati dintre dumneavoastra nu isi amintesc vocea sa inconfundabila? Am fost impresionat de stiu oamenii!