NIKOM O TEBI NE MOGU DA PRICAM FREE DOWNLOAD

Verujem u jedan zagrljaj i u jednu ljubav!!! Je li to ljubav? Zaledi Una, smiri se lepet krila oko crkve Svetog Petra, zatreperi vetar tim dragim ulicama. U tvoj zagrljaj iznova. To leto je mirisalo na lubenicu i dah oblaka. I kad pada, taj zvuk njenog plesa, i miris.

Uploader: Fenrijora
Date Added: 4 March 2012
File Size: 42.50 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 12140
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Moj si svaki korak po oblacima, svaki krug sekundare, svaki dodir prstiju. I kad saberm dva i dva, Ti si uvek u debelom minusu u mojoj glavi.

Priznajem, usvajam glupave navike savremenosti. Koliko poznajete onih koji su verni samo jednoj osobi? Sudbina me vodila daleko od doma, od detinjstva, od mene same ponekad. Ludo, do kraja i nisam varala, nikada, ma ni u mislima.

Goran Jevtic |

Ali to nije dom. Ne znam da li drugi vide te boje koliko ja. Pustite baba-roge, ne kvarite taj ples, idite daleko. Danas me vodi srce.

Related Downloads  GARAA UGAANA DAA FREE DOWNLOAD

Ne bih ja bila ja kad ne bih Pustim misli u ler i tu sam, a nisam tu. Ono slatko treperenje kad nisi tu. Nikada ti nisam rekla koliki deo dana ti poklanjam. Moj si osmeh ujutro. I samo nekad, u prolazu, dobaci mali mig na drugi sprat kad te misli dovedu u moj grad. Zaledi Una, smiri se lepet krila oko crkve Svetog Petra, zatreperi vetar tim dragim ulicama. Ako nije tu – ne voli! Gazila sam svako “nikad”.

Tog leta smo skakutali po brdima izvan grada. U koracima vesele note. Kao da tonem u oblak, kao bez daha, kao bez vremena, kao za zauvek Crtam ti tajnu mapu na dlanu.

Znaj da se i pad broji kao let. Volim onaj miris koji ono donese, neku muziku u vazduhu, neki ples u koraku.

Join the growing community now!

Gde se izgubila sva ona hrabrost koja me je vodila u ranijim danima?! Nesmem dozvolliti da mi krune srce oni koji ga nikad nisu umeli udomiti. A rat je tutnjao Negde je jedna princeza izgubila svoju cipelicu. Nikada ti nisam rekla kakve su oluje budile tvoje ruke na meni. A jednom, kad stane Bila su neka jutra u nekoj drugoj zemlji, jutra koja su me zaticala u tvom zagrljaju. hebi

Related Downloads  DRAGULJ MEDINE FREE DOWNLOAD

ya rabi el 3ali sabarni – By mido hamdi- скачивай и слушай mp3 бесплатно

Stavi ga na dlan i nudi svima, ne vredi, ono razume samo jedan pogled. Bilo je jedno letnje jutro i jedno zvono motu vratima i jedan osmeh iza njih.

Negde je jedan princ izgubio svoj put.