LJUBAV UVEK CUVAM ZA KRAJ FREE DOWNLOAD

Dan mi najavljuje neke pahulje. It was released on 1 March through the record label Grand Production , after almost an seven-year hiatus, not counting album Izvorne i novokomponovane narodne pesme. Pomislila sam na tebe. Ustavari, samo je ta soba i imala vrata. Par sekundi osetim tvoj pogled na meni i tvoj zagrljaj u meni.

Uploader: Nigami
Date Added: 9 February 2011
File Size: 57.81 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 65838
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

This is the 11th album on which Brena and Marina collaborated. Izdali su me moji patuljci. Retrieved 1 March cvuam Ona je nosila haljinu za zagrljaj, kap parfema na vratu i gomilu snova u trepavicama. I nisam tu, par sekundi nisam tu.

Je li to to? Neki koraci koji nikada ne stignu.

Lepa Brena – Ljubav cuvam za kraj – (Audio ) HD Chords – Chordify

Igrala sam se, ma zaigrala se. Bila je jedna od onih za koju su svi mislili da joj lepota donosi ceo svet na dlanu, a plakala je sama. A gde je tu ljubav??? U tvoj zagrljaj iznova. Znam, gradim zamak od peska. Verujem da svako od nas u sebi krije par izdanja samog sebe.

Related Downloads  BREAKUP TO MAKEUP STYLISTICS FREE DOWNLOAD

Join the growing community now!

Ali ne nalazim opravdanje za te osobe. It’s about our hearts and who they beat for. Ma samo da su za stolom svi koje volim i zq cigani sviraju dugo, dugo.

Znam da negde postoji dlan kalupljen samo za moj, znam da negde postoji zarljaj koji treba ispuniti. Pomislila sam na tebe. Veoma rano mi se glava napunila glupostima i onda stalno slutim, stalno sumnjam,stalno sam na pola, pola suze, pola osmeha.

Pustite baba-roge, ne kvarite taj ples, idite daleko. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Views Read Edit View history. Toliko svega pre, isto toliko posle, da li je korake spojilo ili Nije ovo dan za moju ccuvam A da li je vredelo? Sudbina me vodila daleko od doma, od detinjstva, od mene same ponekad. Ne odustajem od one slatke iluzije da si moja polovina sveta, da si moja polovina srca, da si moj.

Related Downloads  LAUFE UND LAUFE FARD FREE DOWNLOAD

Moj si svaki korak po oblacima, svaki krug sekundare, xa dodir prstiju. Ljubav uvek cuvam za kraj jedno mesto pod palmom, sanjam muziku talasa i sanjam stisak tvoje ruke. Znam svet je nestao. Neki ratovi, neke godine, neke suze su izbrisale moj trag tamo.

Merveta Djesevic | Free Listening on SoundCloud

Tih dana mi je sunce spavalo na ramenu, a tvoj poljubac na vratu. On January 12, she released the single “Zaljubljeni veruju u sve”.

Uzdah, dva, gomila kilometara Ista nam je Bosna srce crtala. Mene su uvek vodile emocije. U koracima vesele note.