KOLEGA 357 JAVI SE FREE DOWNLOAD

A evo i video da naparate oci. Ako ga naucis da peca, nahranices ga dozivotno! Traka je tanka i nece zauzeti puno prostora. To je minimum jer ne znam koje klase i kakvo je W pojacalo i na kojem naponu radi da mogu reci koje diode upotrijebiti. Napon birate tako da jedan navojak daje 3. Sve ih treba procentualno uvecati za 36V i otkaciti bivse napone, njihove diode i razmotati njihove namotaje sa akumulacione prigusnice.

Uploader: Zoloktilar
Date Added: 23 October 2009
File Size: 35.82 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 39604
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

O skin efektu pogledati na linku u jednom od predhodnih postova gdje ima i kalkulator koja frekvencija koliko prodire u provodnik, pa je precnik provodnika kojim se mota duplo veci od dobijene vrijednosti kalkulatorom. Uostalom slikaj te trafoe izbliza pa postavi jqvi ili mi posalji na mejl pa cu ti oznaciti gde se sta spaja.

Index of /skenovi/budi-bog-s-nama

Bratislav Ninkovic, koji je doneo audiofilizam davnih 70′ iz Britanije u Kragujevac i okolinu. Predlazem da kao reper uzmemo trafo koji je motao Miodrag-ba i da na njegovom primjeru razjasnimo nacin motanja po poslednjoj poruci emiSAR ispada xe sve sekcije svih namotaja idu u istom smijeru sa VF pletenicom da li i primar i sekundar idu sa istom pletenicom i koliko zicica i na koji nacin ih upredamo da dobijemo VF pletenicu. Evo ja malo radio danas Primare vezati serijski, polovine sekundara takodje.

Sekundar je j e d a n namotaj sa srednjim izvodom, prema tome motan je u jednom smjeru, radi postizanja potpune simetrije moze se motati bifilarno kako rece boro62promaja, a samo ako se motanje pocinje od s r e kollega n koleya e g izvodajedan dio sekundara se mota u jednom smjeru, a drugi u suprotnom. Odlicno izgleda, samo sada meni nije jasno koje je ovo napajanje, jer nesto mi ne lici na semu iz prvog posta. Napisao sam u onom prethodnom postu mere za KHz: Tema je se jako rasirila, pa da posetilac ne mora da prati sve od pocetka, ovakvi potsetnici su vrlo korisni.

Related Downloads  GLOBE KABOOM 3.0 FREE DOWNLOAD

kolega 357 javi se

Kolega javi se download –

Vec iznad 0,5MHz se to moze raditi komotno BEZ jezgra, a tu je snaga ogranicena topljenjem provodnika: I recite mi ako treba nesto da ispravim. Tu se IR napaja iz posebnog trafoa, a kolegw ce i ovako preko otpornika. Ja sam sasvim slucajno poceo da gomilam trafoe praveci brdo neispravnih plocica za djelove tako da imam par komada mada nemam ni jedan isti nadam se da ce nesto moci da se iskoristi od ovoga pa da se i ja bacim u pravljenje smps-a http: Upravo sam prostudirao semu, pa ovo je vise nego sto sam se nadao.

Razmatracemo pojedinacni trafo i jabi kondenzator postavljen serijski sa primarom, javii i ocekivanu snagu koja ce se crpsti iz doticnog trafoa. Ne pisem ja neproverene stvari: Ljudi nisu vjerovali ni da kolega 357 javi se brod od celika ploviti Odlicno, sad ces nam reci kako radi tolikim pojacalima, i ako moze plocica pa da sami probamo: Evo jedan koristan link, odnosi se na dimenzije zica i do koje frekvencije zbog skin efekta mogu raditi, korisno kod izrade SMPS-ova, ujedno uporedna tabela za americke AWG i kkolega mjere: Posto zelim da napravim jako i stabilno napanje za pojacalo.

Related Downloads  CHEMPOOVE POOVE KARAOKE FREE DOWNLOAD

kolwga Za mali raspon promene napajanja mozemo dobiti veci raspon opterecenja i obrnuto. O prednostima takvog motanja napisao macolakg. Putanja primara je hipoteticki predstavljena crvenom zicom, a bifilarni sekundar zutom i zelenom zicom. Poznace te ih po: Vrati se na stranu 4 i pronadji moj post sa postavljenom takvom semom.

Ako ne radi e onda imam veliki problem. Ne preporucujem IGBT u ovakvoj aplikaciji. Evo citiracu samog sebe: To su realne mogucnosti tih jezgara, pri Khz i bez forsiranog hladjenja. Transformatori iz ATX-a mogu raditi na KHz po cenu nesto vece temperature jezgra, ali zato sa ozbiljnom snagom. Takvim potezom necemo zasititi ni jedno jezgro, a filtracija ko,ega nam biti bolja oko 4 puta nego sa jednim jezgrom.

Wednesday, 2017-10-04

Sama rezonantna ucestanost se izbegava zbog toga sto oscilatorno kolo moze da nadsinhronizuje ostatak sklopa i onemoguci regulaciju, u slucajevima veceg Q koleg kola. Sve u svemu, to je bolji nacin motanja. Vidim da tema junacki zivi: Na prvoj i drugoj je jedan namotaj a drugi je na sve preostale tj. Kondenzator, serijski vezan sa primarom, moze se izbeci umetanjem procepa gap od 0,05mm izmedju polutki jezgra od ATX napajanja.